Lejre Kommunes Idrætshaller.

Restriktionerne for kultur og fritidsområdet blev, på pressemøde i går 24. februar, revideret.

Dette betyder, at følgende er gældende:

  • Indendørs kultur og fritidsfaciliteter er lukkede for aktiviteter og arrangementer.
    Tilgangen er at det ikke er aktiviteten der er aflyst men faciliteten og lokalet der er nedlukket for anvendelse. Dette er foreløbigt gældende indtil 5. april.
  • Udendørs aktiviteter kan afvikles i organiseret holdregi af 25 personer med anbefaling om afstandskrav på 2 meter. Indendørs faciliteter som omklædning, toiletter mv. kan ikke benyttes jf. dialog med myndighedernes beredskab. Dog må trænere / instruktører / ledere hente rekvisitter indendørs, som skal benyttes i den udendørs aktivitet. Deltagende skal kunne fremvise dokumentation for negativ test, der er højst 72 timer gammel.
  • Udendørs kulturinstitutioner kan åbne for aktiviteter, med krav om at besøgende fremviser dokumentation for negativ test, der er højst 72 timer gammel.

Dette brev er sendt til kontaktpersoner for foreninger, bestyrelser i kulturhuse, brugerrådsformænd, halbestyrelsesmedlemmer og ansvarlige for faciliteter.

 Vi vil bede jer, der er ansvarlige for en facilitet om at hjælpe med følgende:

  • Aflyse indendørs aktiviteter foreløbigt til og med 5. april 2021
  • Kommunikere de ændrede retningslinjer til jeres brugere.
  • Sikre at faciliteter holdes lukket for offentligheden.

 Har du spørgsmål, kommentarer eller information du vil dele, kontakt venligst Hasse Kürstein på mobil 24894238 eller mail haku@lejre.dk.

 Mvh.

 Hasse Kürstein

Center for Kultur og Fritid

Lejre Kommune

Tlf.: 24894238

Mail: haku@lejre.dk